Erfarna djurskötare verksamma i Vara med omnejd

​Som djurägare och lantbrukare vill man självklart alltid sitt djurs bästa, då är det även viktigt att man väljer professionell och trygg veterinärvård för att ert djur alltid ska kunna vara vid god vigör. Då är det skönt att även kunna vända sig till en veterinär som har erfarenhet och möjlighet att ge djuren komplett vård. 

Dessutom är det minst lika viktigt att anlita erfarna djurskötare som tar hand om djuren vid de tillfällen man inte kan göra det själv. Om du bor i Vara med omnejd har du extra tur för där finns nämligen företaget Agrotjänst som erbjuder djurskötsel för olika lantbruksdjur, med fokus på kor, hästar, grisar och höns.

En stor fördel med att vända sig till just Agrotjänst när ni söker efter en djurskötare i Vara är att deras personal har så lång erfarenhet. En annan stor fördel med att vända sig till dem är att ni alltid har möjlighet till komplett vård med allt vad det innebär med förebyggande vård, vaccinering, akuta besök vid olyckor och sjukdomsfall. De har dessutom egen utrustning för att klippa kor och i samband med installning kan de skicka ut klipparlag. 

Tvättning av djurstallar

Det är alltid djurens bästa man vill arbeta för så att det blir en hållbar lösning och skapar en trygg och ren miljö när man behöver djurskötsel. Därför erbjuder man hos ​Agrotjänst tvättning av djurstallar av alla sorter.​ Dessutom har de har lång erfarenhet av hetvatten- och högtryckstvätt för bästa möjliga resultat. Så för att läsa mer om deras praktik och verksamhet samt för att komma i kontakt med djurskötarna så kan ni alltid surfa in på deras hemsida agrotjanst.com.​​​